Panelen

mitsubishimitsubishi-pvmdt200hb-panee

Vanwege de grote kwaliteit, robuustheid, duurzaamheid (ecologisch) én hoog rendement van de panelen, kiezen wij voor de systemen van Mitsubishi. 

In het kort : de nieuwe PREMIUM GENERATIE !!

- Hoog rendement : PV-MLT250HCK, 250Wp, enkel positieve toleranties,
  1625 mm x 1019 mm x 46 mm
- monocristalijne cellen (120) met 4 busbars, waardoor er minder energieverliezen per
  cel zijn, door transport.
- dubbele coating tegen corrosie, waardoor de panelen ook voor zéér zoute
  omgevingen geschikt zijn (kust)
- extreem robuuste alluminiumframes, niet met siliconen samengelijmd, maar
  onder druk samegeperst en gevezen om een langdurige dichting te garanderen.
- brede busbars met grote contactoppervlakken, volledig loodvrij gesoldeerd
- ceriumvrije glasplaten, wat het rendement én het milieu ten goede komt
- hoogrefelecterende en U.V. bestendige rugfolie
- eigen ontwerp, ontwikkeling én productie door Mitsubishi, in volledig geautomatiseerde
  prodcutielijnen, wat voor uniforme, hoogwaardige panelen zorgt.
- lid van PV Cycle
- ….

De kwaliteit van de Mitsubsihi-panelen overtreft op vele vlakken die van de concurrentie. Zo is Mitsubishi reeds jaren officiëel wereldrecordhouder voor rendement (19,3 %) in de monocristalijne panelen, en actief in de ruimtevaart sinds 1976.
De materialen waaruit de panelen zijn opgebouwd, evenals de manier waarop ze werden geassembleerd, verzekeren een extreem lange levensduur. Zo zijn de panelen niet samengekit met siliconen, maar wordt het geheel van paneel en frame onder druk samengeperst om zo een degelijke, UV-bestendige en weervaste afdichting te verzekeren. Dit staat uiteraard in groot contrast met de traditionele manier van gebruik van siliconelijmen om de panelen samen te houden. Deze siliconelijmen hebben een beperkte levensduur en kunnen de levensduur van uw panelen inkorten.

De manier waarop de cellen en frames worden geproduceerd, onderscheidt zich sterk van alle andere merken en garandeert voor elke klant een optimaal rendement en lange levensduur van elk systeem.

Mitsubitshi is bovendien een fabrikant die zelf de cellen en alle andere materialen voor de productie van haar zonnepanelen produceert, in fabrieken die op zonne-energie werken en dit al sedert 1974. Dit garandeert voor u niet enkel kwaliteit door ervaring, maar bied u ook de garantie dat u kiest voor een merk dat nog jaren garantie én service zal kunnen blijven aanbieden. Dit in tegenstelling tot de vele fabrikanten die in de afgelopen jaren, door een slinkende markt reeds weer verdwenen zijn. Heel wat particulieren en bedrijven hebben daardoor panelen en/of omvormers met 10 jaar garantie of meer, terwijl de fabrikant van die panelen niet langer bestaat en dus géén garantie of service meer kan bieden.

Ondanks dit groot onderscheid kunnen wij de systemen van Mitsubishi aan sterk concurrende prijzen aanbieden, geplaatst door onze eigen mensen, met kennis en ervaring en doorgedreven service !

Het installeren van zonnepanelen is een samenwerking tussen Anthony Maréchal van bvba Maréchal-Dewolf en ir. Yves Blomme van Bear Systems. Uit deze jarenlange vriendschap is een samenwerking gegroeid die slechts één doel voor ogen heeft, en dat is de technisch en mechanisch beste en meest ecologische kwaliteit van de markt afleveren !

Voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte: neem gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.