nedapnedap-power-router-271x300

Voor wie een autonoom (of netontkoppeld) systeem zoekt, bieden wij de omvormers en opslagsystemen van Nedap aan. Nedap bied PV omvormers met de mogelijkheid van een directe opslag van uw opgewekte stroom, in eigen batterijen, aan.

Waarom netontkoppeld werken ?

  • U hebt geen mogelijkheid tot aansluiting op het net. Bijvoorbeeld bij een sterk afgelegen woning.
  • De kostprijs voor het aansluiten op het net overtreft de kostprijs van een autonoom systeem.
  • U wilt minder afhankelijk zijn van het Belgisch stroomnet uit een stijgende bezorgdheid omtrent stroompannes (black-outs).
  • U hebt zonnepanelen of wilt zonnepanelen plaatsen, maar u hebt een slimme electriciteitsmeter, of zult er één in de toekomst krijgen. Door netontkoppeld te werken hoeft u zich niet langer zorgen te maken dat de stroom die u niet rechtstreeks verbruikt, verloren gaat.
  • U wenst een mobiel systeem op te bouwen (motorhome, aanhangwagen, festival, … )

Voor al deze zaken bieden wij u hoogkwalitatieve, performante en onderhoudsvriendelijke systemen aan die de stroom die u overdag niet verbruikt opslaat in batterijen en die tijdens de nacht of tijdens donkere dagen terug aanspreekt om aan uw noden te kunnen voldoen.
Dergelijke systemen worden volledig berekend en opgebouwd naargelang uw gebruik, om een optimaal resultaat te leveren dat een continue stroomvoorziening garandeert.

Voor meer informatie over de Nedap omvormers klik hier.

Voor meer informatie over de Nedap opslagsystemen, klik hier.

Voor meer informatie over deze sytemen kan u contact opnemen met ons via :
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.