Omvormers

mitsubishi mitsubishi-omvormer ………

Vanwege de grote kwaliteit, robuustheid, duurzaamheid én hoog rendement van de panelen, kiezen wij voor de systemen van Mitsubishi, zowel voor de panelen als de omvormers.

De kwaliteit van de Mitsubsihi-panelen overtreft op vele vlakken die van de concurrentie. Zo is Mitsubishi momenteel officiëel wereldrecordhouder voor rendement (19,3 %) in de polycristalijne panelen.
Dit geld evenzeer voor de omvormers die volledig afgestemd zijn op de Mitsubishi-panelen en dankzij verscheidene technieken, die momenteel door andere merken nog niet gekend zijn/gebruikt worden, extra mogelijkheden biedt voor de installateur bij ondermeer het werken onder verschillende hellingshoeken enz. De omvormers zijn een echt staaltje van doorgedreven hoogtechnologisch vernuft en laten veel andere merken het kijken na.

Net zoals de panelen zijn de omvormers overigens volledig loodvrij gemaakt en opgebouwd uit degelijke materialen en bedraad met degelijke verbindingen om zo een maximale levensduur van uw omvormer te garanderen.

In geval er geen geschikte configuartie/opbouw te vinden is met een Mitsubishi omvormer bieden wij ook nog de technisch zéér sterke omvormers van Fonius aan. Ook omvormers van Nedap behoren tot de mogelijkheden. Met deze laatste kunnen wij ook netontkoppelde en dus autonome, systemen plaatsen, voor woningen die geen of maar moeilijk een netaansluiting kunnen krijgen.

Het installeren van zonnepanelen is een samenwerking tussen Anthony Maréchal van bvba Maréchal-Dewolf en ir. Yves Blomme van Bear Systems. Uit deze jarenlange vriendschap is een samenwerking gegroeid die slechts één doel voor ogen heeft, en dat is de technisch en mechanisch beste en meest ecologische kwaliteit van de markt afleveren !

Voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte: neem gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..