DUBBEL GROEN GEVOEL na EOL (end-of-life)

Mitsubishi panelen en cellen bevatten GEEN LOOD !

Wie onze panelen en omvormers van Mitsubishi bekijkt, zal meteen overtuigd zijn van de superieure kwaliteit. Maar dat is lang niet alles. Mitsubishi gaat verder dan enkel kwaliteit en rendement.
Om de impact van de zonnepanelen en omvormers zelf op het milieu verder te beperken,weert Mitsubishi als eerste al het lood uit de panelen en omvormers. Lood wordt standaard gebruikt bij het solderen van de verbindingen tussen de zonnecellen en in de omvormers. Een gemiddelde installatie van 3000Wp  bevat zo’n 850 gr lood.

Daarenboven worden de panelen uitsluitend verpakt  in karton, geen EPS (isomo) of kunststofverpakkingen. De paletten zijn uit RECYCLEERBAAR staal vervaardigt en dus zéér duurzaam en langer herbruikbaar dan houten paletten. De fabrieken van Mitsubishi draaien maximaal op groene energie, waaronder hun eigen zonnepanelen.

Wanneer Uw Mitsubishi panels het einde van hun leven bereikt hebben na meer dan 25 à 30 jaar dienst, worden deze gratis gerecycleerd
en verwerkt tot nieuwe grondstoffen, zodoende er een DUBBEL GROEN gevoel wordt geschapen.
Mitsubshi is een "full member" van de Europese "PV-cycle Association" waar U gratis terecht kan na Uw solar installatie te
hebben ontmanteld.
De bestaande dakconstructie waarop de PV's rustten zullen waarschijnlijk nog steeds voldoen om een 2e generatie PV's
te ondersteunen.

GROEN---ecologisch-PV-fabri